zondag 5 maart 2017

Mercurius


Afgelopen zondag stond Mercurius conjunct met de zon in Vissen wat zoveel wil zeggen als dat de zon Mercurius afdekte van de aarde afgezien. Tel daarbij op dat Venus retrograde staat in mijn eigen teken Ram en je hebt voor mij een soort van dodelijke cocktail. Emoties, gevoelens en gedachtes, alles loopt dwars door elkaar en ik weet even niet meer wat kop noch staart is. Aankomende dinsdag hebben we overigens weer dezelfde stand wat Mercurius en de zon betreft. dat kan nog leuk worden (not).

In mijn eigen Teken Ram staan op het moment ook nog Mars en Uranus in verbinding met Jupiter “die ook retrograde staat in Weegschaal” en Saturnus “in boogschutter” en onruststoker Pluto “in mijn maanteken Steenbok”. Kortom, ik krijg het flink voor mijn kiezen en dat voel ik zowel lichamelijk als geestelijk.

Ik ben dus echt even de weg helemaal kwijt “voor zover er al een weg voor mij is”. Ik heb niet echt een doel in mijn leven, ik zie wel wat de dag mij brengt. Geen verwachtingen van wat dan ook dat is wel zo relaxt. Geen toeters en bellen voor mij, ik hou van de rust en de vrede en mijn feestjes vier ik in de natuur. Daar hoor ik de vogels, voel de bomen, struiken en de aarde.

Maar vandaag weet ik het even allemaal niet meer. Alles loopt door elkaar en de energieën die ik voel zijn zwaar. Alsof ik een grote steen voor een piramide aan het verslepen ben. Ik voel me zo verschrikkelijk moe zowel lichamelijk als geestelijk. Hoelang moet dit aardse leven nog duren?

Peter Barkum © ® 05-03-2017

2 opmerkingen:

  1. Bah niet leuk. Ik ben zelf Maagd van sterrenbeeld, maar ik heb er niet zoveel kijk op als jou. Krijg ik het ook voor mijn kiezen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aankomend weekend is het volle maan en dan krijgt iedereen het voor zijn kiezen. Ik heb gisteren al het een en ander mogen voelen doordat ik dingen vaak een aantal dagen van te voren voel aankomen. Wat ik voelde was niet leuk maar misschien valt het mee. Is voor iedereen anders. ;)

    BeantwoordenVerwijderen