vrijdag 2 juni 2017

Voorspelling


Vanavond zat ik een stukje nieuws te kijken en er werd een herinnering getriggerd bij het onderwerp over klimaatverdrag Parijs. Nadat de muur was gevallen in 1989 gingen we als mensheid een nieuwe periode in. Er kwamen meer contacten met de voormalige Oostbloklanden en Rusland. In 1992 heb ik een voorspelling gedaan over de verhoudingen in de wereld. Europa heeft decennia lang alleen maar naar het westen gekeken. Sinds het einde van de tweede wereldoorlog zijn we trouwen schoothondjes van de VS en doet Europa alles wat de VS wil. Zo heeft het zijn cultuur en rijke geschiedenis ten grabbel gegooid aan het Amerikaanse imperialisme.

Toegegeven, Europa is geen heilige. Als we in de geschiedenis terugkijken dan zien we dat we als Europa ook verschrikkelijke zaken hebben gedaan. Zaken waarmee we nog steeds niet hebben afgerekend. Ik noem de slavenhandel en het kolonialisme. Vanavond had men het dus over het klimaatverdrag van Parijs dat de VS “onder Obama” ook heeft ondertekend. Trump wil hier nu vanaf omdat het volgens hem niet in het belang is van de VS. Bovendien geloofd Trump niet in klimaatsverandering “daar moet ik hem gelijk geven, ik geloof er ook niet in, wel in klimaatverschuiving maar dat is iets anders”. Aan het einde van het item over het terugtrekken van de VS uit het klimaatverdrag van Parijs zei de verslaggever iets wat bij mij dus een herinnering aan een voorspelling triggerde. Dit kwam ook mede doordat China zijn liefde aan Europa heeft verklaard en ongeacht wat door wil met het klimaatverdrag van Parijs.

De verslaggever zei, Europa zal steeds vaker naar het oosten gaan kijken i.p.v. het westen. Deze uitspraak bracht mij dus terug bij mijn voorspelling uit 1992 over de verhoudingen in de wereld. Ik moest even zoeken in mijn archief maar ik heb hem gevonden. Het is een nog met de hand geschreven stuk uit september 1992 “ik had toen nog geen computer”. Ik schreef toen, in de toekomst zal Europa zich steeds meer gaan richten op Rusland en andere landen in het oosten (China?). Dit zal de verlichting gaan brengen waar Europa al zolang naar hunkert. Amerika zal niet meer dan een handelspartner zijn maar die handel zal steeds minder gaan worden omdat Amerika gebukt zal gaan onder gigantische schulden die veroorzaakt zijn door oorlogen in het buitenland en frauduleuze handelingen van de overheid, banken en bedrijven. Veel Amerikanen zullen in diepe armoede leven en veel steden zullen failliet gaan.

Peter Barkum © ® 02-06-2017/09-1992

3 opmerkingen:

 1. Wat een bijzondere voorspelling! Maar ik denk ook dat we zeker nog een hoop van Azië kunnen leren. Maar omdat wij teveel naar de VS hebben gekeken, hebben we onze ogen dichtgehouden.

  Maar wat bedoel je dat je niet gelooft in klimaatverandering?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd ja Irene.
  Wat ik bedoel met dat ik niet geloof in klimaatsverandering is het volgende.
  Ik geloof in klimaatverschuiving. Klimaatverschuiving heeft te maken met het verschuiven van de polen van de aarde iets dat nu gaande is.Vroeger lag de pool bij Canada, tegenwoordig ligt die bij Siberië iets wat afgelopen winter ook goed zichtbaar was, het was daar extreem koud. De zuidelijke pool heeft inmiddels de de zuidpool verlaten en ligt een paar duizend kilometer onder de kust van Australië. met het verschuiven van de polen verschuift ook het klimaat. Bovendien, miljoenen jaren geleden was het vele malen warmer op aarde dan dat het nu is. De mens heeft daar ook geen invloed op, dat doet de zon en die is nu inslaap. Het is op het moment meer aannemelijk dat we een kleine ijstijd in gaan dan dat de aarde verder gaat opwarmen. De mens moet zich dus gewoon gaan aanpassen aan de natuur en het klimaat i.p.v. arrogant denken dat die boven de natuur staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen