dinsdag 8 augustus 2017

Zonsverduistering 21-08-2017

Ik heb eens even zitten kijken naar de stand van de planeten op 21-08-2017, de dag van de zonsverduistering in de VS. Amerika gaat het die dag "en daarna" flink voor zijn kiezen krijgen. (zie foto)
(Planeet standen om 20:00 Nederlandse tijd)

Zon en maan staan om 20:00 uur (Nederlandse tijd) beiden 28 graden in Leeuw en maken verbinding (trine) met Saturnus en Lilith in Boogschutter. Ook is er een verbinding (cuincunx) met Cheiron (27 graden) Vissen. En een verbinding (trine) met Uranus (28 graden) Ram.

Ik ga niet speculeren over wat het allemaal kan gaan inhouden. Vast staat wel dat de VS dan eens flink met zijn neus op de feiten en zijn geschiedenis wordt gedrukt. Dat men vergeving zal moeten geven en vrede zal moeten maken met zijn verleden.

Nu ik dit schrijf komt er ook een oud verhaal in me naar boven over het oude Romeinse rijk. daar was een soort van astroloog die de Keizer moest adviseren/bijstaan. Toen had men nog niet alle planeten  die we nu kennen maar deze astroloog had aan de hand van de kennis van toen zwaar weer voorspeld voor het Romeinse rijk. En hij kreeg gelijk over een periode van vele jaren viel het gehele Romeinse rijk uit elkaar. Eens kijken of dat nu weer gaat gebeuren. Ik heb al veel voorspellingen gelezen die ook die kant opgaan.

Peter Barkum © ® 08-08-2017 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten